Διαφήμιση
Δευτέρα, 01 Μάιος 2023 22:45

Compulite: Ντεμπούτο για την "Vibe Baby"

Ο Aviv Shukrun, R&D Manager της Ισραηλινής Compulite (της πρώτης εταιρίας παγκοσμίως που υλοποίησε computerized φωτιστική κονσόλα, αλλά και κονσόλα χειρισμού κεφαλών Moving Light) και τα υπόλοιπα στελέχη της εταρίας, μας παρουσίασαν στο booth της εταιρίας στην Prolight+sound 2023 εδώ στη Φρανκφούρτη, τη μικρή Vibey (ή "Vibe Baby" αν προτιμάτε) ως την απόλυτη compact κονσόλα φωτισμού.

Εχει τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες με τη μεγαλύτερη αδελφή της την Vibe, αλλά σε πολύ πιο μαζεμένες διαστάσεις (72 x 49cm) και βάρος (μόλις 19,5 κιλά).
Η ιδέα πίσω από τη νέα compact μεγέθους κονσόλα ήταν να είναι εύχρηστη, εύκολη και φιλική πρός το χρήστη, ενώ έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή και στο User interface εμπλουτίζοντάς το με πολλά γραφικά, χρώματα και όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούσαν.
Στην επικλινή επιφάνεια της κονσόλας (η κονσόλα κλείνει) κυριαρχεί μια ευμεγέθης οθόνη multi touch screen διαγωνίου 21,5 ιντσών, που υποστηρίζει περισσότερoυς ρυθμιστές αφής (ένα δάχτυλο για επιλογή, δυο για scrolling), ενώ στο οριζόντιο τμήμα της επιφάνειας ελέγχου συναντάμε εργονομικά τοποθετημένα 10 μεμονωμένα μοτοριζέ faders, 10 multi-use encoders και 20 paging multi use μπουτόν ελέγχου

Οπως μας ανέφερε Aviv Shukrun, φρόντισαν να τοποθετήσουν όλα τα χειριστήρια της κονσόλας σε ένα μικρότερο φορμά, ενώ αντίστοιχα επαυξημένη λειτουργικότητα υποστηρίζεται και μέσω της επιφάνειας που φιλοξενεί τα χειριστήρια.
Κατά τα άλλα το software και η εν γένει λειτουργικότητα είναι κοινή με τη μεγαλύτερη αδελφή της, καθώς χρησιμοποιούν το ίδιο motherboard και το ίδιο CPU με τη μεγαλύτερη Vibe. Να σημειωθεί ότι δεν περιόρισαν κάποιες δυνατότητες της μεγαλύτερης αδελφής τους στη νέα VIBEY, καθώς ήθελαν να μην έχει καθόλου περιορισμούς στη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες.
Ολα είναι ακριβώς τα ίδια σε επίπεδο δυνατοτήτων και λειτουργιών.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα VIBEY ή αλλιώς  "Vibe Baby", θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting, καθώς ο Παντελής Καριώτης και ο κ. Υ. Shukrun μας ανακοίνωσαν από κοινού, από το booth της Compulite εδώ στη Φρανκφούρτη, την επίσημη ανάληψη της αντιπροσωπείας της Compulite για την Ελληνική και την Κυπριακή αγορά…

Επίσης, το aLive πήρε αποκλειστική συνέντευξη από τον Yehuda Shukrun, CEO της Compulite Systems, την οποία και θα παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες.

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση